Stage Online Marketing

Ben jij op zoek naar een Online marketing stage en wil je stage lopen bij een jong en dynamisch bedrijf? Als stagiair(e) Online Marketing bij Virtual Security krijg je de uitdaging om te helpen met het door ontwikkelen van onze webshops en het mee helpen met het opzetten van nieuwe webshops.

Wie ben je? 
Jij bent een creatieve schrijver die weet hoe je onze webshop bezoekers voorziet van de juiste, inspirerende en voor hen relevante productinformatie. Je weet hoe je productspecificaties kan vertalen naar begrijpelijke en commerciële teksten. Daarnaast ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van SEO en speel je daar uitstekend op in bij het schrijven van unieke content.

Wat bieden we je?
Omdat wij stages zeer belangrijk vinden willen we ook graag meedenken met mogelijke stage opdrachten die aansluiten bij wat er gevraagd wordt vanuit jouw opleiding. Ook willen we je de ruimte geven om zaken te leren waar je interesses liggen, je het vertrouwen geven om bepaalde ideeën ook daadwerkelijk in de praktijk uit te laten proberen en vanzelfsprekend je ook de ruimte te geven om aan je studieopdracht te werken.

Functie-eisen:

  • Je bent een derde- of vierdejaars student(e) en volgt een MBO/ HBO-opleiding bij voorkeur in de richting marketing of communicatie.
  • Zelfstandig, pro actief en met oog voor detail.
  • Je bent initiatiefrijk, leergierig en flexibel
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Ervaring met Google Analytics, Adwords  en dergelijke is een pré maar geen vereiste. 
  • Kennis Magento is een pré maar geen vereiste.
  • De belangrijkste functie eis van allemaal; dat je affiniteit hebt met online marketing en e-commerce.

Soort stage: Meeloop -of afstudeerstage.
Soort werk: Website / webshop / marketing / ICT / communicatie
Locatie: Bussum – Noord-Holland
Dagen per week: 3, 4 of 5 (maandag - vrijdag)

Ruimte voor het schrijven/maken van een stageopdracht/afstudeeropdracht
Een passende stagevergoeding afhankelijk van niveau en opleiding.

Enthousiast geworden?

Dat is goed nieuws! We kijken uit naar jouw CV en begeleidende brief. Deze kun je sturen aan Virtual Security, t.a.v. Stephan Davidse, Havenstraat 180, 1401 EM te Bussum. Bij voorkeur via email: info@virtualsecurity.nl
Heb je vragen of wil je meer informatie over de procedure? Neem dan eerst contact met ons op via email: info@virtualsecurity.nl