360 Protection Subscriptie Renewal 12M| Fortinet

De 360 Protection is de meest uitgebreide subscriptie voor uw firewalls die Fortinet te bieden heeft. 

€ 0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
360 Protection

Over de services van 360 Protection

Antivirus

FortiGuard antivirus levert automatische updates die beschermen tegen de laatste virussen, spyware en andere bedreigingen gericht op inhoud. Het gebruikt marktleidende, geavanceerde detectiemotoren om te voorkomen dat nieuwe en evoluerende bedreigingen vaste voet krijgen in uw netwerk en zo bij gevoelige informatie komen.

Inbraakspreventie (IPS)

FortiGuard’s geautomatiseerde IPS updates leveren de laatste verdediging tegen netwerkinbraak door het detecteren en blokkeren van bedreigingen voordat ze uw netwerkapparaten bereiken. U krijgt de laatste verdediging tegen stille netwerkaanvallen;

  • een uitgebreide IPS-bibliotheek met duizenden handtekeningen
  • flexibele beleidsmaatregelen die volledige controle bieden over aanvalsdetectie om aan te sluiten op complexe beveiligingsapplicaties
  • weerstand tegen ontwijkingstechnieken bewezen door NSS Labs en IPS handtekening opzoekservice.

Applicatie controle

Verbeter de beveiliging van uw organisatie en voldoe aan compliance-eisen met eenvoudige handhaving van uw gedragsbeleid door het gebruik van ongeëvenaard, real-time overzicht van de applicaties in gebruik door uw medewerkers. Met FortiGuard Applicatie Controle kunt u vlug beleidsrichtlijnen opstellen om toegang te verlenen, weigeren of beperken tot bepaalde applicaties, of hele categorieën van applicaties.
De geavanceerde detectiehandtekening identificeren apps, DB applicaties, web applicaties en protocollen; beide blacklist en whitelist benaderingen kunnen verkeer toestaan of weigeren. Traffic shaping kan gebruikt worden om applicaties te prioriteren en flexibele beleidsrichtlijnen kunnen volledige controle van aanvalsdetectie mogelijk maken.

Security Rating Service

De Security Rating Service helpt klanten om de Security Fabric beveiligingspostuur te ontwerpen, implementeren en te onderhouden zodat het naadloos aansluit op de behoeften van hun bedrijf. Door het uitvoeren van audit checks, kunnen beveiligingsteams kritieke kwetsbaarheden identificeren in hun Security Fabric setup en de beste aanbevelingen implementeren.

Indicators of Compromise (IOC)

De IOC service is een geautomatiseerd verdedigingssysteem dat continu uw netwerk controleert op aanvallen, kwetsbaarheden en hardnekkige bedreigingen. Het biedt bescherming tegen legitieme bedreigingen, door het bewaken van klantgegevens en verdedigen tegen frauduleuze toegangspogingen, malware en schendingen. Ook helpt het bedrijven om fraude te detecteren en voorkomen van aangetaste apparaten of accounts.

Vulnerability Scan

Scan op kwetsbaarheden in het netwerk met geplande scans of scans on demand. Verkrijg uitgebreide rapportages van de beveiligingspostuur van uw kritieke activa en geautomatiseerde scans van FortiGates op afstandslocaties.

Web Application Firewall (WAF)

Geautomatiseerde WAF handtekeningupdates die bescherming bieden tegen SQL injectie, cross-site scripting en verscheidene andere aanvallen, honderden vulnerability scan handtekeningen, data-type en web robotpatronen, en verdachte URL’s.
Ondersteunt PCI DDS compliance door het beschermen tegen OWASP top-10 kwetsbaarheden en door het gebruik van WAF technologie om pogingen te blokkeren.

Web filtering

Blokkeer en controleer web activiteiten om klanten te assisteren met overheidsreguleringen en de handhaving van collectieve internet gebruiksrichtlijnen. FortiGuard’s gigantische web inhoud rating databases is de grondslag voor de meest accurate web-filtering services in de beveiligingsindustrie. Granulaire blokkering en filtering biedt de mogelijkheid om web categorieën toe te staan, loggen of blokkeren. Een uitgebreide URL database levert vlugge en uitgebreide bescherming. Verder identificeert Credential Stuffing Defense inlogpogingen die gebruik maken van gecompromitteerde gegevens d.m.v. een altijd up-to-date feed van gestolen gegevens.

Antispam

FortiGuard Antispam levert een uitgebreide benadering met meerdere lagen om spam te detecteren en filteren. Dual-pass detectie technologie kan spamvolume dramatisch verminderen op de perimeter, waardoor u ongeëvenaarde controle krijgt over emailaanvallen en infecties. Geavanceerde anti-spam detectiemogelijkheden leveren een grotere bescherming dan standaard real-time blacklists.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:360 Protection Subscriptie Renewal 12M| Fortinet