Fortigate 60F

De Fortigate 60F levert een excellente beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte desktop vorm zonder ventilatoren, voor enterprise filialen en bedrijven van gemiddelde grootte. Verkrijg ultieme bescherming en gebruiksgemak met de FortiCare en FortiGuard 360 Protection bundel.

€ 829,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
FG-60F

De Fortigate 60F levert een excellente beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte desktop vorm zonder ventilatoren, voor enterprise filialen en bedrijven van gemiddelde grootte. Bescherm tegen cyberbedreigingen met marktleidend beveiligde SD-WAN in een eenvoudig, betaalbare oplossing die gemakkelijk te implementeren is.

FortiGate 60F Implementatie

Unified Threat Management (UTM)

 • Geïntegreerd bedraad en draadloos netwerk om IT te vereenvoudigen
 • Speciaal ontworpen hardware voor de beste prestaties met eenvoudige administratie door cloud management
 • Levert geconsolideerde beveiliging en netwerk voor kleine bedrijven en levert consequent bedreigingsbescherming van topklasse
 • Blokkeert practief pas ontdekte, geavanceerde aanvallen in real-time met geavanceerde threat-bescherming

Secure SD-WAN

 • Beveilig directe internet toegang voor cloud appliacaties voor verbeterde latentie en om WAN-kosten te verminderen
 • Hoog presterende en kosteneffectieve threat-beschermingsmogelijkheden
 • WAN Path Controller en Link Health Monitoring voor betere applicatie prestaties en ervaringsqualiteit 
 • Vereenvoudigd beheer en Zero Touch-implementatie

360 Protection

Door de groei van technologieën zoals openbare en privé clouds, software-definiëerde wide-area networks (SD-WAN), en DevOps worden IT netwerken steeds ingewikkelder bij bijna iedere organisatie. Op hetzelfde moment worden de cyberbeveiligings-bedreigingen streeds geavanceerder en sneller. De Fortinet 360 bundel helpt bedrijven van alle soorten en maten om deze uitdagingen te overwinnen door het leveren van een uitgebreide set aan beveiligings- en uitvoeringservices door een cloud platform.

De 360 Protection bundel behandelt drie use-cases voor netwerk & beveiligingsteams; cloud-gebaseerd, een centraal managementplatform, op risico gebaseerde analyse, instrumentatie en automatie en uitgebreide FortiCare ASE Support.

Bedrijven die gebruik maken van de 360 Protection Bundel hebben de beveiligingsapparatuur om het beste beveiligingsbeleid te implementeren, aangeraden door Fortinet, ongeacht de omvang van het bederijf of het IT-personeel. Ze hebben ook een verminderd beveiligingsrisico, verhoogde efficiëntie en productiviteit.

360 Protection Bundel ondersteunt een geïntegreerde beveiligingsarchitectuur met gecentraliseerd zicht en controle.

 • Risicovermindering door geautomatiseerde threat-respons, verbeterde configuraties en beter uitvoeringsbeheer
 • Winsten op gebied van efficiëntie en productiviteit door gecentraliseerde controle en analyse en de eliminatie van handmatige processen
 • Lagere TCO ("Total Cost of Ownership") door verminderde uitvoerings-glitches en minder beveiligingsincidenten waarbij handmatige respons vereist is
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fortigate 60F