Fortimail-400F

Fortimail-400F

FortiMail-VM04

FortiMail-VM04

FortiMail VM02

FortiMail is een complete email security platform voor elk type organisatie. Het levert antispam, antivirus, anti malware, data leakage prevention(DLP), identity based encryptie (IBE), berichten archivering en anti blacklisting. Dit alles in een enkele oplossing voor een optimale bescherming voor zowel bedreigingen van binnenuit als buitenaf.

€ 8.049,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
FML-VM02

Fortinet ® introduceert de Next Generation besturingssysteem voor de FortiMail voor e-mailbeveiliging appliances welke belangrijke nieuwe security ontwikkelingen biedt om te helpen beschermen tegen steeds meer kwaadaardige bericht-bedreigingen.

Ontworpen voor MSSPs, ISP's en grote bedrijven biedt de nieuwe FortiMail 5.0 OS, kritieke beveiligingsupdate ontwikkelingen met onder meer nieuwe groupware functionaliteit en uitgebreide web filtering en content bescherming. Daarnaast is het nieuwe OS speciaal ontworpen voor MSSPs die hun security portfolio willen uitbreiden naast de firewall, VPN en IPS-diensten.

In combinatie met de FortiMail 5.0 introductie, komt Fortinet ook met een nieuwe e-mail security appliances: de FortiMail-200D, ontworpen voor het MKB. De unieke architectuur van FortiMail biedt real-time controle en het blokkeren van e-mail bedreigingen met zo weinig impact. De architectuur verwijdert ook de noodzaak voor e-mail queuing als de bestemming-mailserver beschikbaar is, waardoor er een aanzienlijke verbetering is van de performance ten opzichte van concurrerende oplossingen. FortiMail heeft bewezen dat het aan de eisen van veel de grootste carriers voldoet en is de best presterende e-mail beveiligingsoplossing in de industrie; het leveren bescherming voor meer dan 28 miljoen berichten per uur in een enkel appliance.

FortiMail is een complete email security platform voor elk type organisatie. Het levert antispam, antivirus, anti malware, data leakage prevention(DLP), identity based encryptie (IBE), berichten archivering en anti blacklisting. Dit alles in een enkele oplossing voor een optimale bescherming voor zowel bedreigingen van binnenuit als buitenaf.
FortiMail’s inbound filtering blokkeert spam en malware voordat deze op het netwerk terecht komt en gebruikers besmet. De outbound inspectie technologie zorgt ervoor dat spam of malware (inclusief 3G mobiel verkeer) geen invloed heeft op andere anti-spam gateways zoals bijvoorbeeld het blacklisten van uw gebruikers.

Voordelen:

  • Email Security - Fortimail geeft een bi-directionele, robuuste, zeer accurate antispam en antimalware oplossing. Dit inclusief specifieke verdedigingsmechanismen tegen geavanceerde phishing aanvallen , directory harvesting aanvallen, malware en andere bedreigingen. FortiMail heeft 20 awards gewonnen voor haar oplossing.
  • Beveiligde Email aflevering – FortiMail levert drie verschillende manieren om emails te encrypten, inclusief de mogelijkheid om te verzenden naar een persoon waar geen enkele feitelijke eerdere relatie mee bestaat, PKI, key uitwisseling of client software. Letterlijk iedereen die een webbrowser en een email account heeft kan geencrypte emails ontvangen van de FortiMail. Dit wordt Identity Based Encryptie (IBE) genoemd. Samen met de ondersteuning voor TLS en SMIME zorgt dit voor een robuuste email encryptie oplossing.
  • Reputatie bescherming – FortiMail inspectie technologie onderzoekt en blokkeert inbound en outbound SPAM en malware zodat uw domain mail server niet wordt gecompromitteerd en geblokkeerd (blacklisting). Of het nu bescherming is tegen een rogue SMTP zender, of het controleren van een virus met een spamming component, FortiMail beschermt de infrastructuur van het bedrijf alsook de reputatie door te zorgen voor een schone en efficiënte email communicatie.
  • Data Leakage Prevention – FortiMail’s customizable en pre-gedefinieerde dictionairies (inclusief regular expression patterns) beschermen tegen het verlies van data (zowel per ongeluk als met opzet). FortiMail kan berichten blokkeren welke belangrijke data bevatten, of dwingen tot archiveren en email encryptie zodat aan regelgeving kan worden voldaan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FortiMail VM02