FortiGate Firewall FG-80E

FortiGate 80E | Fortinet Firewall

Fortigate-60E | Fortinet Firewall

Fortigate-60E | Fortinet Firewall

Fortitoken-200 | 5x Hardware token

De Fortitoken 200 levert betaalbare tokens die eenvoudig te implementeren zijn om omgevingen te ondersteunen waar sterke tweefactorauthenticatie nodig is

€ 280,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FTK-200B-5
Vraag offerte aan

De FortiToken 200 van Fortinet

Authenticatie dat enkel gebaseerd is op een wachtwoord kan leiden tot grote beveiligingslekken, malware infecties en beleidsovertredingen. Bij tweefactorauthenticatie wordt een wachtwoord gebruikt in combinatie met een beveiligingstoken en een authenticatieserver om veel betere beveiliging te bieden. Hiermee krijgen medewerkers veilig toegang tot bedrijfsmiddelen met het gebruik van een verscheidenheid aan apparaten, van laptops tot mobiele telefoons. De Fortitoken 200 levert betaalbare tokens die eenvoudig te implementeren zijn om omgevingen te ondersteunen waar sterke authenticatie nodig is. 

  • Schaalbare, sterke authenticatieoplossing voor lage instapskosten en lage eigendomskosten
  • Unieke, online activeringsoptie om de complexiteit te verminderen
  • Verminderde operatiekosten door het gebruik van bestaande FortiGate authenticatieservers
  • Grote, makkelijk te lezen LCD-display

Highlights

De OATH-compliant, time-based One-Time Password FortiToken 200 is onderdeel van Fortinet's brede en flexibele tweefactorauthenticatie-aanbod; het is klein, een apparaat de grootte van een sleutelhanger die mobiliteit en flexibiliteit biedt voor de eindgebruiker. Er is geen client software die geïnstalleerd dient te worden; druk simpelweg op de knop en de FortiToken 200 genereert en toont elke 60 seconden een beveiligd one-time wachtwoord om de identiteit van de gebruiker te verifiëren voor toegang tot kritieke netwerken en applicaties. Het grote LCD scherm van de FortiToken 200 is een stuk makkelijker om van te lezen vergeleken met andere tokens. Ook is er een indicator op het scherm die aangeeft hoeveel tijd er over is tot de volgende OTP generatie. 

Online Activering met FortiGuard

U kunt uw FortiToken tokens online direct activeren van FortiGuard of FortiAuthenticator met de FortiGuard Center, wat uw token seeds handhaaft in een beheerd servicearchief. Zodra de seeds geactiveerd zijn kunnen ze niet meer bereikt worden vanuit de FortiGuard, om te waarborgen dat uw tokens niet gecompromitteerd kunnen worden. Anders kunt u kiezen voor een verleutelde CD-oplossing voor de activering van uw tokens.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fortitoken-200 | 5x Hardware token